Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Υπενθυμιση ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 2017

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ  ΤΗΝ ετήσια συνδρομή για το έτος 2017
Όσοι συνάδελφοι το έχουν παραμελήσει, Πρέπει ως το τέλος του έτους για να μπορέσει κ ο λογιστής τους να περάσει τη δαπάνη, να εξοφλήσουν το σύλλογο.
Διαφορετικά ο σύλλογος, πέρα από το πειθαρχικό πρόστιμο κ την προσαύξηση, θα κάνει παρακράτηση από τον ΕΟΠΥΥ η από αλλά ταμεία

1) η εξόφληση πρέπει να γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό 
GR69 0171 2610 0062 6112 8510 087 (αρ λογαριαμσού 62 6112 8510 087). Ως αιτιολογία θα αναγράφεται το όνομα του φαρμακοποιού και 2017. Παράδειγμα Μάνος Νικόλαος 2017. Το ποσό είναι 80€ ετησίως ανά φαρμακοποιό. Οι συστεγασμένοι πληρώνουν διπλή, 80€ ανά φαρμακοποιό δηλαδή 160€ για 2 φαρμακοποιούς.
2) Μετά την κατάθεση θα πάτε με το αποδεικτικό στο σύλλογο, θα το παραδίδετε στον Ταμία Τσιρώνη Παύλο  και θα σας δείνει την απόδειξη πληρωμής για να τη δώσετε έγκαιρα στο λογιστή σας
3) Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα θα τα επιβαρύνεται ο καταθέτης και όχι ο σύλλογος, μιας και στο σύλλογο πρέπει να φανούν ακριβώς τα 80€!

Παρακαλούμε , όπως εξοφλήσετε έγκαιρα τη συνδρομή σας, γιατί αλλιώς θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε άτομο να βγει να τα εισπράξει, οπότε επι της ουσίας , θα το επιβαρυνθούμε οι ίδιο ως σύλλογος, για αυτό προσπαθήστε μέσω ebanking όλοι.
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τρικάλων με την άριστη οικονομική διαχείριση,  έχει τη χαμηλότερη συνδρομή Πανελλαδικά ενώ δεν έχει άλλα έσοδα όπως διανεμητικούς ΕΟΠΥΥ που επιβαρύνουν τα μέλη με άλλα 600€ τουλάχιστον ετησίως. Οπότε προσπαθούμε να το τηρήσουμε έτσι.
Επίσης να τονίσουμε ότι η συνδρομή δεν είναι προαιρετική αλλά είναι υποχρεωτική. Αποτελεί  βάσει νομοθεσίας βεβαιωμένη οφειλή σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και ακολουθεί τον οφειλέτη, ή/και το διάδοχο αυτού. Υπόκειται σε ότι υπόκειται κάθε βεβαιωμένη οφειλή, όπως πρόστιμο, προσαύξηση, παρακράτηση  κτλ...  Οπότε , μεριμνήστε για την εξόφληση των υποχρεώσεων σας απέναντι στο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: