Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και δημιουργήθηκαν τα ζεύγη για τις εφημερίες του καλοκαιριου.
Θα δοθούν στη Γλυκερία την Τρίτη για να προλάβουν έγκαιρα να μοιραστούν μιας και συμπεριλαμβάνονται και οι εφημερίες του ερχόμενου ΣΚ.
Παρατηρήσεις
1) 11-27 Ιουλίου & 9-22 Αυγούστου είναι τα θερινά γκρουπ.Στα θερινά γκρουπ δεν ισχύουν τα ζευγάρια που ήσασταν , ούτε μέρα-νύχτα, ούτε προσμετρώνται στο συμπληρωματικό πίνακα.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!
2) Σχεδόν όλα τα ζεύγη έχουν από 4 εφημερίες πλην 2, τα οποία θα τις συμπληρώσουν το πρώτο δεκαήμερο του σεπτέμβρη
3) Ζυγουράκης μεταφέρθηκε η εφημερία του από 24/08 σε 01/08
4) Για το 15Αυγουστο κληρώθηκε το ζευγάρι Χάιδος - Σαργιωτης (διορθωθηκε ορθα)οι οποίοι θα εξαιρεθούν ομοίως από τη κλήρωση για το 15Αυγουστου του 2018, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
5) Αν κάποιος από τα επικουρικά Σάββατα δε μπορεί να κάνει, μπορεί απλά να κολλήσει ένα χαρτί μιας και θα υπάρχουν κ άλλα φαρμακεία.
6) Οι εφημερίες μοιράστηκαν ως εξής. Όλα τα ζευγάρια πήραν από μία καλή εφημερία (Τρίτη, Πέμπτη απλή ή επικουρική, Σάββατο και Κυριακή.) Κάποιοι πήραν και από μια κακή. Η Λαζαροπούλου δεν είχε ζεύγος μιας και ήταν μονός αριθμός , οπότε παίρνει θέση  Σαββάτου. Ta ζεύγη αλλάζουν μερικές φορές για να βγουν πιο ομαλά οι συσσωρευμένες φαρμακείες των συστεγασμένων
7) Όποιος χρειαστεί να κάνει αλλαγή, ας ψάξει να κάνει την αλλαγή τράμπα με συνάδελφο και να ενημερώσει έγκαιρα τη Γλυκερία.
8) Διορθώθηκε 04/08 παει παππας μπέλλος (είχει διπλοπεραστεί κολωνα-κυπριζλή ενώ είχαν ήδη Σάββατο ιουλίου)
9) Αντιστοίχως Τσιρώνης 01 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: