Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΑΜΠΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ 15&28/10. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑΝΤΙ ΤΣΙΓΚΑ, ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
01/10/2016
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΓΕΛΙΑ

Ζητειται φαρμακοποιος για μεταβιβαση αδείας, λογω επικειμενης συνταξιοδοτησης , σε φαρμακειο 23 ετους συνεχους λειτουργιας , διπλα στο ενεργο κεντρο υγειας ΕΥΟΣΜΟΥ θεσσαλονικης , απεναντι απο σουπερ μαρκετ Βασιλοπουλος και διπλα σε φουρνο, δημοτικα σχολεια . Ηαδεια μεταφερεται οπουδηποτε εντος Θεσσαλονικης επισης.Τιμη λογικη, παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις , τηλ 6942917110

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΡΣΧΕΔΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΠΥΛΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ
ΙΣΩς ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΤΡΟΠΟΠΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
A)TROPOΠΟΙΗΣΗ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ-ΤΣΙΡΩΝΗΣ 18/10 ΚΑΙ ΜΑΚΡΗΣ ΛΕΓΚΑ 25/10 ΣΩΣΤΟ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΓΙΕΣ ΠΥΛΗΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕς

Αγαπητοί συνάδεφοι της Πύλης και της ευρυτερης περιοχής.
Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα μου ζητήθηκε να βοηθήσω όσο μπορώ για να βγουν οι εφημερίες σας.  Είχε αποφασιστεί ως εξής ο τρόπος (πατήστε για να διαβάσετε περισσότερα)

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

αλλαγη εφηγμεριας ΔΕΥΤΕΡΑ 19/09/2016 ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΑΝΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


Προκήρυξη εκλογών-Διαδικασία

Οι εκλογές προκηρύσσονται για την Κυριακή 4 

Δεκεμβρίου.

Αιτήσεις για τους συνδυασμούς γίνονται μέχρι ένα μήνα 

πριν, δηλαδή μέχρι 3 Νοεμβρίου!

Το καταστατικό συντάχθηκε αρχικώς από τον αείμνηστο πολύτιμο συνεργάτη του ΠΦΣ Ιωάννη Παπαγεωργίου, ενώ για οποιοδήποτε θέμα προκύψει αρμόδιος είναι ο νομικός σύμβουλος του δευτεροβάθμιου οργάνου, κ. Ηλίας Δημητρέλλος.

**ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΑΚΣΙΕΣ , ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ. (ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε παρακάτω:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΩΝΩΝ»

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΣΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΩΝΩΝ»
Ο Πέμπτος Κύκλος του Σεμιναρίου ξεκινά τον Νοέμβριο 2016
Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. υλοποιείται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Διατμηματικό (στο οποίο συμμετέχουν ως εισηγητές μέλη των Τμημάτων του Φαρμακευτικού, Χημικού, της Ιατρικής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων».

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η εξοικείωση των ενδιαφερομένων στον κλάδο της Κοσμετολογίας προσφέροντάς τους αφενός τις βασικές αλλά και τις προχωρημένες έννοιες και τεχνικές, καθώς και η απόκτηση της απαραίτητης εμπειρίας και τεχνογνωσίας, ώστε να αναπτύξουν και να συμπληρώσουν ταυτόχρονα τις επιστημονικές γνώσεις τους και κυρίως τις πρακτικές τους δεξιότητες στον τομέα της παρασκευής Καλλυντικών σκευασμάτων. Το Πρόγραμμα αυτό αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα ειδικευμένους αποφοίτους, με δημιουργικές, καινοτόμες και επιχειρηματικές δεξιότητες.

Για την παρασκευή Καλλυντικών Μορφών δεν αρκεί μόνον η απόκτηση θεωρητικών γνώσε

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Τι κάνουμε με την ανάκληση Glucagen σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ταινία γνησιότητας

Μετά από διαβούλευση με τον ΕΟΦ διευκρινίστηκαν διαδικαστικά θέματα της ανάκλησης, ειδικά σε σχέση με τη διαχείριση των ταινιών γνησιότητας.

Η γενική οδηγία είναι ότι προϊόντα που επιστρέφονται με έγκυρη ταινία γνησιότητας θα αντικαθίστανται με.... προϊόντα με έγκυρη ταινία γνησιότητας ενώ προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς ταινία γνησιότητας θα αντικαθίστανται με προϊόντα με ακυρωμένη ταινία γνησιότητας.
Αξιότιμοι Κύριοι/ Αξιότιμες Κυρίες,

Όπως ενημερωθήκαμε από την μητρική εταιρεία Novo Nordisk A/S, ελήφθη η απόφαση ώστε να ανακληθεί η παρτίδα FS6X535 με ημερομηνία λήξης 08/2018 του φαρμακευτικού προϊόντος για ανθρώπινη χρήση Glucagen® Hypokit, ώστε να προστατευθεί η ασφάλεια των ασθενών. Το GlucaGen® HypoKit περιέχει ένα φιαλίδιο λυοφιλοποιημένης κόνεως γλυκαγόνης (1 mg), η οποία συσκευάζεται μαζί με μια έτοιμη για χρήση προγεμισμένη σύριγγα Στείρου Ύδατος για Ενέσιμα. Τα αναλυτικά στοιχεία που αφορούν την Ελλάδα παρατίθενται παρακάτω:

Αριθμός παρτίδας
Ημερομηνία λήξης
Τεμάχια παρτίδας
Ημερομηνία αποστολής
FS6X535
31/08/2018
6.915
03/03/2016

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σχετικά με θέματα σφραγίδων επί των γνωματεύσεων και των παραπεμπτικών

Σχετικά με θέματα σφραγίδων επί των γνωματεύσεων και των παραπεμπτικών



/Content/Images/Doc_PDF.pngΩΣΒΩΟΞ7Μ-Ι7Ν 05-06-2016

Εγκύκλιος ΕΟΠΥΥ: 0% συμμετοχή σε όσους έχασαν το ΕΚΑΣ

Με εγκύκλιο προς ΚΜΕΣ, ΠΙΣ, ΠΦΣ, μονάδες υγείας ΠΕΔΥ, ΔΥΠΕ και ΥΠΕΔΥΦΚΑ, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ενημέρωσε σήμερα πως σύμφωνα με το νόμο 4411/2016 όσοι στερούνται πλέον της παροχής του ΕΚΑΣ θα απαλλάσσονται πλήρως, οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους, από την φαρμακευτική δαπάνη, μέχρι και την τελική κατάργηση του ΕΚΑΣ, δηλαδή την 1-1-2020.


Δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ.