Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Μικρή αλλαγή στην ΚΜΕΣ για τον Σεπτέμβριο

Μια μικρή αλλαγή στην ΚΜΕΣ θα διαπιστώσετε κλείνοντας τις συνταγές του Σεπτεμβρίου.


Καταχωρώντας τα ποσά και τους αριθμούς συνταγών στην πρώτη σελίδα και αφού επιλέξετε "ΕΚΔΟΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ" θα αντικρίσετε στη δεύτερη σελίδα αυτό:







Αντί να βάλετε τα κλάματα διαβάστε τι πρέπει να κάνετε:

1) Οι μεν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ (τιμολόγια από το πρόγραμμα) κλικάρετε στο "ΕΔΩ" και δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο. Εκτυπώνετε και καταθέτετε την πρώτη σελίδα του συνοδευτικού. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

2) Οι δε ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΙ (τιμολόγια από ΚΜΕΣ,είτε μέσω browsers όπως ο chrome, o firefox kai o explorer, είτε μέσω αυτόματης συμπλήρωσης από το πρόγραμμα) κλικάρετε στα μολυβάκια όπου δίνετε αριθμό, σειρά και ημερομηνία τιμολογίων. Μετά κλικ στην ΕΚΔΟΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΑΚΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ!
Εκτυπώνετε και καταθέτετε όλες τις σελίδες του συνοδευτικού.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΜΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ 1,2,3,, (Η 1,2 ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ) TOTE TOY ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 4,5,6 
..
FARMAKOPOIOI

ΦΣΑ: Ενημέρωση για την τελευταία αλλαγή της ΚΜΕΣ


Διαβάστε όλη την ενημέρωση ΕΔΩ μαζι με αναλυτικες οδηγιες

Δεν υπάρχουν σχόλια: