Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

προσχέδιο group Σαββάτων

Οι εφημερίες για το Μάρτιο και ως 15 Απριλίου θα αναρτηθούν το Σάββατοκύριακο.
ι Για να μη δημιουργηθουν παλι θέματα με τα Σάββατα από 07 Μαρτίου και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο, θα χωριστούν σε 4 ομάδες οι οποίες θα πάνε κυκλικά ανεξάρτητα αν εφημερεύει ο ίδιος ή γείτονας του μέρα νύχτα το ίδιο ΣάΒΒατο η κάποιο από τα επόμενα.
Συνεπώς κάθε 33 Σάββατα (όσα και τα ζευγάρια) θα υπάρχει κανονική εφημερία ή διανυκτέρευση και κάθε 4 σταθερά έως το μεσημέρι.
Παραδείγματα.
Διανυκτερεύει ο φαρμακοποιός Α ένα Σάββατο στα 32 και τυχαίνει να εφημερεύει την ίδια μέρα και ως το μεσημέρι, η καρτέλα έχει ως είναι και το όνομα του εμφανίζεται διπλό.
Διανυκτερεύει ο φαρμακοποιός Α ένα Σάββατο στα 32και εφημερεύει και εως τις 2 το μεσημέρι το επόμενο , οι εφημερίες μένουν ως έχουν.
Διανυκτερεύει ο φαρμακοποιός Α ένα Σάββατο  και ο Β απέναντι του εφημερεύει κυκλικά εως 2 το μεσημέρι, πάλι μένουν έως έχει.
Εφημερεύει Φαρμακοποιός εως το μεσημέρι και αδυνατεί να την κάνει τότε
1) Προσκολλά στην πόρτα του χαρτί που ενημερώνει ότι "Λόγω έκτακτης ανάγκης το φαρμακείο θα μείνει κλειστό και οι ασθενείς θα εξυπηρετηθούν από τα υπόλοιπα φαρμακεία"
2) Αν το ξέρει προ έκδοσης εφημεριών και επιθυμεί τότε μπορεί να το αναφέρει να μην αναγραφεί εκείνο το Σάββατο στην καρτέλα εφημεριών
3) Δε μεταπηδάει κατά βούληση από ένα γκρουπ στο άλλο. Αν θελήσει άλλωστε, παραμένει ανοιχτός το επόμενο.

Προδημοσιεύονται τα γκρουπ τα οποία φτιάχτηκαν έτσι ώστε να υπάρχει σχετικά απόσταση μεταξύ των εφημερευόντων, κοινώς να μην είναι κολλητά. Αν κάποιος πριν τη δημοσίευση επιθυμεί να κάνει μόνιμη τράμπα με κάποιον, ας επικοινωνήσει με το Χαρίση Γιάννη.

Οπότε 7 Μαρτίου θα εφημερεύει το Α γκρουπ, 14 το Β, 21 το Γ , 28 το Δ και συνεχίζεται κυκλικά.
ΚΑτεβάστε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: