Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΩΝ

Δεδομένης της αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί με το ωράριο των Σαββάτων, έρχονται συνεχώς νέες προτάσεις. Υπάρχει μια μικτή ιδέα που ήρθε από άλλους συνάδελφους και θα συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση, εφόσον γίνει καθολικά αποδεκτή από το 100%. Εννοείται ότι θα συζητηθούν όλες οι προτάσεις και οι ιδέες του καθενός.

Πλάνο σχεδιασμού.

*Δημιουργούνται 4 γκρουπ 16-17 φαρμακείων , Α, Β, Γ , Δ τα οποία εφημερεύουν κυκλικά. Κάθε συνάδελφος, πριν την εκτύπωση των εφημεριών, επιλέγει ο ίδιος σε ποιο γκρουπ θα μπει. 
*Τα συστεγασμένα μπορούν να  μετράνε ως μία πόρτα. 
*Δε θα ισχύει αυτό από 15 Ιουνίου εως 30 Αυγούστου, όπου είναι η περίοδος του πενθήμερου Καλοκαιριού και θερινών διακοπών. 
*Επιπρόσθετα 4 Σάββατα με εμπορικό ενδιαφέρον το χρόνο, προσυμφωνημένα, τα φαρμακεία θα ανοίγουν ελεύθερα. π.χ. ( Τα δύο τελευταία Σάββατα του χρόνου, όπου είναι ο μύλος των ξωτικών, το Μεγάλο Σάββατο, και το το Σάββατο των αποκριών ή το Σάββατο που αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις).

Πλεονεκτήματα της πρότασης
1) Εφόσον γίνει αποδεκτή από το 100% , τότε θα διαφυλάξουμε το ωράριο από μεγαλύτερη καταστροφή
2) Ευελιξία στο φαρμακοποιό να επιλέγει αυτός την ομάδα που θέλει και να τη ρυθμίζει ανάλογα με τις υποχρεώσεις του
3) δυνατότητα να μεταπηδάει από το ένα γκρούπ στο άλλο, ανάλογα με τις ανάγκες του, με την προυπόθεση ότι η επιλογή του για αλλαγή στο γκρουπ θα κοινοποιείται πριν τη δημοσίευση των εφημεριών
4) Σύγκλιση των ιδεών με ωφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις με εικόνα πολλών φαρμακείων μεν το Σάββατο αλλά ταυτόχρονα και 3 Σάββατα ελεύθερα για προσωπικό χρόνο.

Φυσικά όλα αυτά θα συζητηθούν στην επόμενη ΓΣ, όπου θα γίνει η εκτίμηση της παρούσας κατάστασης και η ανταλλαγή απόψεων. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται , μπορεί να αποστείλει στη Γλυκερία αντίστοιχα σχέδια, τα οποία θα αναρτώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: