Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ pHARMAPOINT

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ PHARMAPOINT. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ , ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το λεωφορειο σας μαρανε. Εδω γινονται τερατα και σεις κοιτατε τις βολτιτσες σας. Εχει δημιουργηθει ολοκληρο ζητημα με εναν συγκεκριμενο "ανθρωπο" ο οποιος για πολλοστη φορα παρανομωντας δυσχεραινει τη φυσιολογικη λειτουργια φαρμακειων τιμιων συναδελφων και εσεις κοιτατε απραγοι. Και μιλαω για το υποκειμενο που λεγεται Τσιουτσιας Βασιλης. Εχει κανει απειρα πραγματα εναντια στη δεοντολογια μας τοσα χρονια χωρις κανεις να του πει τιποτα αλλα αυτο που διαπρατει αυτες τις ημερες ειναι οχι απλα ανηκουστο αλλα και τελειως ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Οι τιμες στα φαρμακα ειναι ιδιες πανελληνιως και οι εκπτωσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Και οτι απαγορευεται απλα ειναι παρανομο. Κυριε Μανο εχετε πληρη γνωση του θεματος. Τι κανετε? Ποιος ο ρολος σας? Ως ποσο θα αφηνετε το συγκεκριμενο κωλοπαιδο να δρα ανενοχλητος και να τρωει το ψωμι συναδελφων? Ως ποτε θα σας καταγγελουν επωνυμα τη δραση του και σεις θα απαντατε απλα "αφου ειναι χαζος"? Ειστε προεδρος συλλογου εσεις ή ιδιος με αυτον? Αλλα εσεις τον βαλατε στο πειθαρχικο, τι να περιμενουμε αλλο? Απλα δραστε βασει νομου και σταματηστε αυτα τα αισχη διοτι θα βρεθει καποιος στο δρομο του/σας που δεν θα ειναι τοσο υπομονετικος και θα ψαχνεστε. Και το εννοω. Ειναι τυχερος που δεν εχει επηρεασει ακομα τη δικη μου δουλεια αλλιως θα εκαναν πολυ καιρο τα χερακια του να ξαναπιασουν εμβολιο στα χερια και να το δωσουν 90 ευρω. Ειμαι φαρμακοποιος και δεν σηκωνω απο κανεναν Τσιουτσια και κανεναν Μανο να ξευτιλιζουν το λειτουργημα μου. Ξεφτιλισμενα οντα!

ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

0ποιος κρυβεται πισω απτην ανωνυμια του υβριστικου σχολιου ειναι δειλος και ανεγκεφαλος.Αν εχει κοτσια να βγει επωνυμα με γραπτη καταγγελια για να δρασουμε βασει νομου.Οι φαρμακοποιοι επειδη τελειωσαν και ενα πανεπιστημιο πρεπει να ξερουν να μιλανε με επιχειρηματα και προτασεις και οχι με στυλ λιμενεργατη.Το ΔΣ του συλλογου ειναιανοιχτο σε ολες τις προτασεις που γινονται επωνυμα. ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ