Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩς ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε, δεν ξερω ποιος εισαι αλλα ''απολαυσε'' το σχολιο σου αναρτημενο οσο προλαβαινεις.
Εγω εχτες ενα ''ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ'' εγραψα και μεχρι το βραδυ μου το ειχανε σβησει !!!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΖΥΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΥΓ. Γιατι Γιάννη ????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ .ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΕ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ.ΟΣΟΙ ΑΠΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

fst είπε...

Κώστα απλά το να μπαίνεις σε ένα site και να βρίζεις ή να μιλάς ανώνυμα , δεν λέει κάτι και ούτε είναι σωστό.
Η παραπάνω απάντηση είναι του προέδρου εκ μέρους του ΔΣ. Το επώνυμο σου σχόλιο πλέον θα μείνει. Απλά, σχόλια και "κατηγορώ" ανώνυμα θα σβήνονται..
Ανεξάρτητα αν το ΔΣ συμφωνεί με τον ΠΦΣ ή όχι, προσπαθεί να συμπλεύσει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, Η απόφαση για τα Σάββατα , δεν ήταν ούτε για να "κονομήσει" κανένας , όπως αποδείχτηκε άλλωστε, αλλά για να απαλλαχτούμε από την πίεση όσων ασθενών δεν καταλάβαιναν και πίεζαν για την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. Δε σημαίνει ότι όλες οι αποφάσεις που παίρνει το ΔΣ είναι ομόφωνες, αλλά προσπαθεί να της στηρίξει ομόφωνα, είτε αποδειχτούν σωστές, είτε λάθος. Το ΔΣ και κανα 30αριά μέλη είναι αυτά που βρίσκονται σε όλες τις ΓΣ, λένε τις απόψεις τους και βοηθάνε, ακόμα και όταν δε συμφωνούν. Κάποιοι άλλοι όμως είναι απλά φαντάσματα..
Το πόσες φορές ήμουν αντίθετος με τον πρόεδρο , δε λέγεται..Το αποτέλεσμα όμως το βλέπεις στο σύνολο, σε σχέση με άλλους νομούς. Δεν έχουμε διευρυμένους, κάνουμε διακοπές 3 εβδομάδες ετησίως, πάμε εκδρομές όλοι μαζί. Και δε λέω, υπάρχουν συνάδελφοι που παρεκκλίνουν, ίσως να το κάνω και εγώ καμια φορά , και εσύ , ο πρόεδρος ή οποιοδήποτε μέλος.
Στο τέλος όμως, έχουμε έναν από τους πιο ενωμένους συλλόγους στην Ελλάδα..