Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αναζήτηση Φαρμακοποιού με κάρτα Ανεργίας στο κοινωνικό



ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Ταχ. Διεύθυνση:  Σαπφούς 12, Αθήνα
Ταχ. Κώδικας: 105 53
Τηλέφωνο: 210-3213150
Fax: 210-3213850
Αθήνα,      22-03-2013
Αρ. Πρωτ. 760

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία»  στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Δημιουργία Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης για την Κοινωνική Ένταξη & Ενδυνάμωση Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων – Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Τρικκαίων», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του  Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, ανακοινώνει την παράταση υποβολής  αιτήσεων υποψηφιότητας για τις ακόλουθες θέσεις:

·         Μία (1) Θέση Εργασίας στη δομή του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων. Η θέση αφορά σε έναν/μια (1) ιατρό.
·         Δύο (2) Θέσεις Εργασίας στη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου. Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε δύο (2) άτομα με ειδικότητα φαρμακοποιού.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Τα άτομα που θα επιλεχθούν θα απασχοληθούν για 24 μήνες και θα πρέπει να πρέπει να είναι άνεργοι νέοι και νέες έως 30 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η ένδειξη. «Υποβολή αίτησης για τη θέση π.χ του/της ιατρού» και «Υποβολή αίτησης για τη θέση π.χ. του/της φαρμακοποιού» .Ο φάκελος υποβάλλεται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση:

Γιατροί του Κόσμου- Ελληνική Αντιπροσωπεία
Σαπφούς 12
Αθήνα Τ.Κ.: 105 53
Τηλ: 210 3213150 / Fax: 3213850

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, οι υποψήφιοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι οκτώ (8) (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 4η Απριλίου  2013.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου www.mdmgreece.gr , γ) στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.mdm-domes.gr  και δ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: