Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA



Σφοδρά  πυρά κατά Λοβέρδου αλλα και κατά των εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου εξαπέλυσε ο  πρόεδρος του ΠΦΣ Θόδωρος Αμπατζόγλου, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Υγεία από τη Βουλή, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στον κλάδο των φαρμακοποιών.
Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. ξεκαθαρισε οτι οι φαρμακοποιοί θα αντιδράσουν δυναμικά και θα προχωρήσουν την ερχόμενη εβδομάδα σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις.
«Στη Βουλή υπήρξε ένα θλιβερό θέαμα χθές, κανείς να μην θέλει να ψηφίσει, αλλά τελικά να ψηφίζουν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΦΣ. «Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στον κο Λοβέρδο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ, με αφορμή τις καταγγελίες του υπουργού ότι δέχθηκε λυσσώδη πόλεμο συμφερόντων.
«Ο κος Λοβέρδος δεν προχώρησε στον διάλογο. Εγινε διάλογος κωφών! Να κατονομάσει αυτούς που πρέπει και να μην μιλάει ως… Ξανθόπουλος.
 Είδαμε το θέατρο του διωκόμενου υπουργού. Όταν μιλάει και καταγγέλει, να γίνουν επώνυμα οι καταγγελίες και να πέσουν κεφάλια.»
Στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Κ. Γ. Βουδούρης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν εξοφληθεί τα χρήματα που οφείλονται στους φαρμακοποιούς, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης

Μέρος α’                                                            Μέρος β’ 
 

ΤΕΤΆΡΤΗ, 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: